Birce Akalay oduševila pevanjem (VIDEO)

Jedna od imena o kojima se poslednjih meseci najviše pričalo sa projektima u kojima je učestvovala, glumica Birce Akalay pokazala je i svoje glasovne sposobnosti.

Birce Akalay oduševila pevanjem (VIDEO)

Foto Credits: Haberler

Birce Akalay, koja je glumila u mnogim TV serijama i filmovima od 2007. godine, privukla je pažnju nakon objavljivanja svoje dve serije, Kus Ucusu / Let ptica i Mezarlik / Groblje, snimljene za Netflix u razmaku od nekoliko nedelja. Glumica je dobila pohvalne komentare na društvenim mrežama svojim nastupom u oba projekta.

Lepa glumica je na svom nalogu na društvenim mrežama podelila snimak svojih pevačkih trenutaka. Privlačeći pažnju svojim glasom i sjajnom interpretacijom, Birce je osvojila mnoga srca svojim pevanjem.

Fanovi su ispod glumičinog snimka komentarisali 'Sve joj stoji', 'Glas joj teče kao voda, sve delikatno kao leptir pristaje Birce' i 'Prelep glas i izvedba.'.

Glumica, koja je proteklih dana dala intervju listu Hurriyet, skrenula je pažnju izjavom o seriji koja ju je najviše impresionirala među produkcijama u kojima je učestvovala.

Birce Akalay, koja je prvi put na ekran došla sa TV serijom Kader / Sudbina u kojoj je glumila 2007. godine, a potom učestvovala u seriji Asi, izjavila je da je Yer Gok Ask, koja je objavljena 2010. godine, zauzela posebno mesto u njenom profesionalnom životu i da je ta serija u kojoj je tumačila lik Eve jedna od prekretnica u njenoj karijeri.

Evo i pomenutog snimka na kom je Akalay pokazala svoje vokalne sposobnosti.

NOVO - Mustafa Acilan dobio sjajno priznanje!

By: TV Exposed