Mustafa Acilan dobio sjajno priznanje!

U produkciji poznate kompanije BKM i sa divljenjem gledano od strane gledaaca Show TV-a, projekat Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, krunisao je uspeh u gledanosti nagradom koju je osvojio na dodeli nagrada Leader Brand Awards.

Mustafa Acilan dobio sjajno priznanje!

Foto Credits: Haberler

Dizajn projekta Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna i scenario Ganija Mujdea je za kratko vreme postala jedna od najpopularnijih TV serija na ekranu, a proslavila se i mladim glumcima.

Mustafa Acilan, koji je tumači lik Araza u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi osvojio je nagradu kao „Najbolji glumac“ na pomenutoj dodeli nagrada Leading Brand Awards održanoj u hotelu Hilton Bomonti u Istanbulu prethodne večeri.

Objašnjavajući da je bio veoma uzbuđen kada je došao na scenu da primi svoju nagradu, Acilan je za medije rekao:

„Ovo je moja prva nagrada u karijeri, mislim da će uvek imati posebno mesto u mom životu. Snimanje serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna se nastavlja punom parom. Srećan sam što sam dobio priznanje publike i dobio ovako lepu nagradu. Želeo bih da se zahvalim porodici BKM i našem režiseru Altanu Donmezu.”.

Serija je tek na početku a već privlači dosta pažnje, projekat nam se vraća sa novom epizodom u četvrtak uveče u 20:00 na Show TV-u.

NOVO - Akin Akinozu dobio partnerku u seriji Tuzak / Klopka?!

By: TV Exposed