Akin Akinozu dobio partnerku u seriji Tuzak / Klopka?!

Zanimljivo je ko će biti partnerka u novom projektu Akina Akinozua, koji se sprema da se vrati na ekran sa serijom Tuzak / Klopka koja će se emitovati na TV8 nakon velikog razočarenja koje je doživeo najnovijom serijom Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine.

Akin Akinozu dobio partnerku u seriji Tuzak / Klopka?!

Foto Credits: DiziCentral

Prema glasinama koje se šire od uha do uha, Akin Akınozu će biti praćen još jednim veoma popularnim imenom u ovoj seriji.

Posle velikog uspeha u seriji Hercai, Akin nije mogao da pronađe ono što je tražio sa serijom Kaderimin Oyunu,  a ovoga puta se sprema da na ekran izađe sa sasvim drugačijom serijom. Serija Tuzak / Klopka, u kojoj će Akin Akinozu preuzeti glavnu ulogu, sastaće se sa publikom na TV8 u novoj sezoni.

Glumica koja će je pratiti u novoj seriji Akınozua, koji je bio veoma uspešan par sa Ebru Sahin u Hercaiju, i Oyku Karayel u Kaderimin Oyunu je stvar velike radoznalosti. Još nema zvaničnog saopštenja na tu temu. Međutim, navodno će u ovoj seriji uz Akina glumiti Bensu Soral, jedno od zapaženijih imena poslednjih godina.

Bensu Soral je poslednji put glumila u seriji Cam Tavanlar / Stakleni plafoni prošlog leta. Soral u ovoj seriji bila u pratnji Kubilaya Ake. Međutim, serija nije našla ono što je očekivala u gledanosti i za kratko vreme je ušla u finale.

NOVO - Nova nagrada za seriju Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed