Objavljena prva video najava serije Kacis / Bekstvo!

Engin Akyurek, koji je danima na dnevnom redu na društvenim mrežama, ujedno je i vodeći glumac prve turske serije platforme Disney plus, te je stoga postao osoba o kojoj se stalno priča na dnevnom redu društvenih mreža. Ne samo u Turskoj, već i u drugim zemljama, na dnevnom redu je upravo ovaj turski glumac.

Objavljena prva video najava serije Kacis / Bekstvo!

Foto Credits: IMDB

Fanovi glumca u mnogim delovima sveta sa nestrpljenjem iščekuju njegovu novu seriju. Nove fotografije o seriji Kacis / Bekstvo, koja će biti emitovana narednog meseca na digitalnoj platform Disney Plus, privukle su veliku pažnju.

Sada je objavljen prvi snimak serije i objavljeno je na hiljade postova o Enginu Akyureku na društvenim mrežama. Uz poruke podrške i oduševljenja od fanova, TV serija Kacis / Bekstvo ne silazi sa dnevnog reda društvenih medija kao projekat o kome se mnogo priča.

Još jedan korak je napravljen od Disney Plus-a i prve slike serije su podeljene. Odbrojavanje se nastavlja za ovu digitalnu platfomru, koja će početi da emituje u Turskoj od 14. juna i ima milione članova širom sveta.

Objavljen je prvi trejler za seriju Kacis, koja je najavljena kao prvi turski sadržaj Disney Plus-a i izazvala radoznalost kadrovima podeljenim sa seta. Trejler, koji je podeljen uz poruku „Čujemo tvoj dah“, ponovo je privukao zaista veliko interesovanje.

Video najavu možete pogledati klikom - OVDE.

NOVO - Turska serija Seversin privlači sve vše pažnje (VIDEO)

By: Milt-TV Exposed