Aslihan Malbora se vraća upečatljivom ulogom

Aslihan Malbora, koja je impresionirala mnoge svojim uspešnim nastupom u TV seriji Uc Kurus, takođe se sprema da se pojavi pred publikom sa još jednim ambicioznim projektom kao glavna ženska uloga u novoj digitalnoj seriji.

Aslihan Malbora se vraća upečatljivom ulogom

Foto Credits: RiriNano

Završeno je snimanje prve sezone serije pod nazivom Etkileyici / Impresivno, koja će se emitovati na platformi Gain, a nedavno se priprema i za drugu sezonu. Bićemo suočeni sa projektom koji će na najbolji način objasniti kako društveni mediji utiču na živote ljudi. Postoji i originalna priča i serija puna aktuelnih i realističnih događaja.

Aslihan Malbora, koja igra glavnu ulogu u seriji Etkileyici, koja će se emitovati na platformi Gain na jesen, oživljava lik uticajne influenserke Leyle. Glumica će predstaviti delove iz života jedne osobe koja se bori da dokaže svoju pravo. Čini se da serija od 10 epizoda impresionira sve svojim visokim tempom neočekivanih događaja koji jure jedni druge i svojim majstorski napisanim scenarijem kao da gledamo istinitu priču. Nastup Aslihan Malbore već je bio predmet radoznalosti njenih fanova.

U prvoj sezoni, lik Leyle je zauzeo čvrst stav umesto da napravi korak unazad u strahu od linča koji je doživela. Leyla je branila ono što je tačno znala pred linčom koji je doživela, i izabrala je da se bori izazivajući uloge žena koje joj je nametnulo društvo.

NOVO - Halit Ozgur Sari o svojim počecima u glumi

By: TV Exposed