Kraj za tursku seriju Annemizi Saklarken | Tajna naše majke

Pre nekoliko dana objavljena je vest da je sudbina turske serije Annemizi Saklarken | Tajna naše majke pod velikim znakom pitanja. Sada je i zvanično poznata i ona se neće dopasti fanovima ovog projekta.

Kraj za tursku seriju Annemizi Saklarken | Tajna naše majke

Foto Credits: DiziCentral

Serija Annemizi Saklarken | Tajna naše majke će uskoro biti završena! Projekat koji priprema kompanija OJO Pictures a koji se emituje na kanalu Star TV će imati svoje finale u epizodi broj 8. Prošla epizoda bila je odlučujuća za projekat. Rejting u njoj ponovo nije bio na zadovoljavajućem nivou i doneta je odluka da se serija završi.

Annemizi Saklarken | Tajna naše majke je još jedna u nizu serija koje postaju žrtva sve surovijih uslova za TV projekte. Premijera serije je bila 8. decembra i projekat je uspeo nekako da “dogura” do osme epizode u kojoj će biti završen.

Priča o Handan koju u ovoj seriji tumači Hande Dogandemir se polako završava. Pored Hande u seriji glume Kutsi kao Dunar Demir, Yesim Ceren Bozoglu kao Fusun Moran, Hatice Aslan kao Benan Demir, Ece Yasar kao Derya Guven.

Uloge u ovom projektu su imali i imaju Erdem Kaynarca, Ezgi Gor, Derya Pinar Ak, Ozgur Daniel Foster, Merve Sevin, Ezgi Tombul i drugi.

NOVO - Uhapšen turski glumac Sermiyan Midyat!

 By: Milt-TV Exposed