Serija Bir Zamanlar Cukurova kreće ambiciozno sa snimanjem nove sezone!

U seriji Bir Zamanlar Cukurova, jednoj od popularnih TV serija na ATV ekranima, glumci su intenzivno počeli da rade na setu. Na snimanju u Adani se radilo intenzivno gde su brzinom oluje izbačene dve sezone. Tim, koji je srećom snimio epizode ​​u zalihama, ulaže sve napore kako bi serija dostigla uspeh u 3. sezoni. Tokom ...

Serija Bir Zamanlar Cukurova  kreće ambiciozno sa snimanjem nove sezone!

U seriji Bir Zamanlar Cukurova, jednoj od popularnih TV serija na ATV ekranima, glumci su intenzivno počeli da rade na setu. Na snimanju u Adani se radilo intenzivno gde su brzinom oluje izbačene dve sezone.

Tim, koji je srećom snimio epizode ​​u zalihama, ulaže sve napore kako bi serija dostigla uspeh u 3. sezoni.

Tokom pandemije preduzete su mnoge mere na snimanju ali se uticaj  korona virusa osetio tokom snimanja filmova. Najvažniji razvoj u trećoj sezoni serijala Bir Zamanlar Cukurova, biće uklapanje  tima serije i produbljivanje priče novim likovima. Vahide Percin, Murat Unalmıs, Ugur Gunes, Hilal Altınbilek i Kerem Alısık igraju u seriji u kojoj se nalaze dva  najzanimljivija imena. Jedan od njih je Nazan Kesal, koji je nezaboravan iz TV serije ”Gospođa Fazilet i njene ćerke.”  Drugo upečatljivo ime je Furkan Palalı, koji je na ekranu bio prošle sezone u seriji “Slatke laži.”

Ulazak ova dva poznata imena u tim je veoma značajan za razvoj serije. Predstava koja će oba lika odigrati, kao i uticaj likova na seriju, očekuju se sa radoznalošću.

Nova fotografija ekipe učinila je fanovima radost. Nazal Kesal i Furkan Palalı poziraju na slikama u novoj seriji. Veselo raspoloženje i snažan stav ekipe takođe čine fanove serije ponosnim.

Serija Bir Zamanlar Cukurova kreće vrlo ambiciozno…

By: TV Exposed