Dilan Cicek Deniz o promeni boje kose

Turska glumica Dilan Cicek Deniz viđena je juče u Bebek području. Glumica je bila u pratnji svog verenika Islandjanina Tora.

Dilan Cicek Deniz o promeni boje kose

Foto Credits: Internet Haber

Pripadnici medija su im odmah prišli i zamolili za kratak intervju, na šta je Dilan Cicek Deniz pristala. Prvo pitanje koje je dobila odnosilo se na ono najočiglednije, promenu boje njene kose. Glumica je još jednom potvrdila da se ofarbala zbog uloge u novom projektu. U početku je bilo reči da je u pitanju nova serija, ali je glumica precizirala i rekla da je to zbog uloge u novom filmu.

Reč je o Netflixovom filmu pod nazivom Gidenler / Rastavljeni. Njen partner na sceni ovog filma koji će prema najavama doneti priču o toksičnoj ljubavi je Burak Beniz. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije OGM Pictures a snimanje filma je u toku. Poslednji projekti na kojima je Dilan radila su televizijske serije Alev Alev i Cukur. U TV seriji Alev Alev je glumila Ruyu, a u seriji Cukur Senu Kocovali.

Potom su usledila pitanja iz privatnog života. Novinare je zanimalo da li par planira da se venča ovog leta. Dilan Cicek Deniz je odgovorila da je to moguće, ali da datum venčanja još uvek nije određen. U njihovom odnosu je zaista sve u najboljem mogućem redu i nema potrebe za žurbom, poručila je ova turska glumica.

NOVO - Cuneyt Arkin o ulogama koje nikada ne bi prihvatio!

 By: Milt-TV Exposed