Za Hande Soral serija Ates Kuslari / Vatrene ptice ima posebno značenje

Naziv nove turske serije, koja će se uskoro susresti sa publikom na ATV ekranima je Ates Kuslari / Vatrene ptice.

Za Hande Soral serija Ates Kuslari / Vatrene ptice ima posebno značenje

Foto Credits: Haberler

To je dugotrajni projekat Bozdag filma, koji je producirao TV serije kao što su Dirilis: Ertugrul, Kurulus Osman i Destan/ Legenda. U glavnim ulogama njihove nove serije nalaze se tri važna glumca. Ilayda Alisan, Hande Soral i Gorkem Sevindik.

Hande Soral će se vratiti na televizijski ekran sa serijom Ates Kuslari nakon TV serije Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, u kojoj je učestvovala 2021. godine. Glumica se vraća na setove bez duže pauze nakon što je postala majka, a priča o seriji poklapa se sa njenom nedavnom emocionalnošću. Za Hande Soral, serija Ates Kuslari / Vatrene ptice čini se da donosi poseban proces. Najvažnija tačka koja će povećati emotivnost glumice krije se u priči o seriji.

Priča nove turske serije Vatrene ptice biće priča o petoro dece sa ulice uzrasta od 6 do 13 godina. Ova deca, koja pokušavaju da sebi izgrade život odupirući se sudbini, jednog dana će usvojiti bebu po imenu Ali koju pronalaze u smeću. U priči o seriji postoji beba po imenu Ali, a za Hande Soral se čini da je važna koincidencija da njen sin ima isto ime. U ime glumice, pitanje bebe koju slučajno pronađu i zaposednu deca ulice u kanti za smeće u priči serije stvoriće veoma emotivno okruženje.

NOVO - Da li Tozluyaka može opstati pored tri dobre serije nedeljom?!

By: TV Exposed