Miray Daner baš nema sreće u ljubavi

Glumica Miray Daner upoznala je svog kolegu Kubilaya Aku u TV seriji Vatanim Sensin, a ljubav započeta između njih pre dve godine nastavila se dugo.

Miray Daner baš nema sreće u ljubavi

Foto Credits: IMDB

Ova ljubavna veza, koja je trajala oko 2,5 godine, okončana je razdvajanjem u leto 2019. godine. Kao razlog za ovo razdvajanje navode se tvrdnje da je došlo do zbližavanja između Kubilaya Ake i Hilal Altinbilek. Čak i u to vreme, fotografija Kubilaya Ake sa Hilal Altinbilek u noćnom klubu proširila se štampom i društvenim mrežama.

Miray Daner se vidjala sa jednim biznismenom nakon što je ova veza prekinuta, ali je ovo zbližavanje bilo kratkog veka. Nakon toga, poznata glumica je počela da se sastaje sa drugim biznismenom, Ogulcanom Erginom i između njih je nastala velika ljubav. Međutim, vest da je i ova ljubav prekinuta našla je odraz u tabloidnoj štampi.

Miray kriva za raskid?!

Postoje navodi da je Miray krivac za raskida a navodi se da su se Daner i Ergin posvađali pre 10 dana. Među informacijama objavljenim u štampi je da je Ogulcan Ergin odlučio da prekine vezu nakon nekakvog incidenta. Stiče se utisak da glumica baš nema sreće u ljubavi.

Miray Daner je bila među imenima o kojima se najviše pričalo na društvenim mrežama sa njenom najnovijom Netflix serijom Kus Ucusu / Let ptica. Prva sezona ove serije objavljena je u junu 2022. godine, a snimanje druge sezone završeno je prošle nedelje.

Postoje informacije da je tim serije počeo da snima treću sezonu. Podsećamo, Miray Daner igra lik Asli Tune u priči serije.

View this post on Instagram

A post shared by Miray Daner (@miraydaner)

NOVO - Da li se serija Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza bliži svom kraju?!

By: TV Exposed