Burak Berkay Akgul i Ozge Yagiz dobili nagradu Najbolji par iz TV serije!

Buraka Berkaya Akgula i Ozge Yagiz, koji su zajedno glumili u TV seriji Safir, publika je prihvatila kao veoma dobar par i oduševili su svoje pratioce pretvaranjem prijateljstva u ljubav.

Burak Berkay Akgul i Ozge Yagiz dobili nagradu Najbolji par iz TV serije!

Foto Credits: Haberler

Obožavaoci dvoje mladih glumaca koji su se veoma svideli na snimanju serije nastavljaju da pričaju o njihovoj ljubavi na društvenim mrežama.

Biti izabran za „Najbolji par iz TV serije“ na Turskoj omladinskoj dodeli bio je lep poklon za Buraka Berkaya Akgula i Ozge Yagiz od njihovih obožavalaca.

Burak Berkay Akgul je izjavio da su pokušali da održe ravnotežu u smislu izdvajanja vremena za sebe tokom procesa veze i naveo da ima srećnu vezu sa Ozge Yagiz, rekavši:

Ide veoma dobro.”.

Bira novi projekat

Glumac je takođe upitan o braku, a Burak Berkay Akgul je više voleo da zatvori temu bez daljeg odlaganja, rekavši „razgovaraćemo kada dođe vreme“.

Dvoje mladih glumaca čekaju nove projekte za novu sezonu.

Burak Berkay Akgul, koji je učestvovao u digitalnoj seriji Ru i izjavio da je sa uzbuđenjem čekao emitovanje projekta, izjavio je da je otvoren za nove projekte. Glumac je rekao: „Čitam nove projekte za novu sezonu i ako se osećam prijatno, uradiću novi projekat.”.

NOVO - Serkay Tutuncu ima novu ulogu!

By: TV Exposed