Dogukan Gungor otkrio koja scena ga je posebno impresionirala u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Dogukan Gungor, koji se pred publikom pojavljuje sa likom Fatiha u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, iznenadio je gledaoce uspehom u ulozi.

Dogukan Gungor otkrio koja scena ga je posebno impresionirala u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Haberler

Glumac je posebno naveo da se ne slaže sa postupcima svog lika u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice i objasnio da je dobio različite reakcije publike na koju je naišao na putu.

Navodeći da je serija bila veoma uspešna u prvoj sezoni i da je publika prihvatila projekat, glumac je izjavio da je zadovoljan reakcijama u izjavi koju je dao Haberturku.

Dogukan Gungor je naveo da je serija bila veoma popularna i da ju je mnogo gledao, te da je prva sezona bila uspešna, a da ga je posebno impresionirala završnica prve sezone. Gungor je rekao:

„Bio sam veoma impresioniran poslednjom scenom. Mogu reći da je postojao Fatih koji je bio zaglavljen u očaju, žaljenju, krivici i strahu od gubitka".

Zanimljive reakcije na ulici

Navodeći da mu je bilo teško da prikaže lik poput Fatiha, čak i ako je to zahtevala uloga, Dogukan Gungor je rekao sledeće o Fatihu, koji je zaljubljen u svoju suprugu Dogu i ne želi da je izgubi:

„Posle završne scene prve sezone, predvideli smo da ćemo u drugoj sezoni naići na drugačijeg Fatiha. Uprkos svemu što se dogodilo, sada postoji Fatih koji je zaljubljen u svoju ženu, ne želi da je izgubi, a postao je i otac. Uloga je zaista teška jer ima svoje kontradiktornosti, on želi da okupi svoju porodicu, ali ih istovremeno uznemirava.”.

Glumac, koji je imao poteškoća da dočara lik pun kontradikcija, rekao je da je dobio i zanimljive reakcije građana na ulici.

NOVO - Kritična faza za seriju Dilek Tasi / Kamen želja

By: TV Exposed