Merve Dizdar – jedna serija se emituje od četvrtka, dve snima u isto vreme!

Glumica Merve Dizdar obradovaće obožavaoce svojim novim projektima 2023. godine, nakon što je svojim dugometražnim filmom Kuru Otlar Ustune osvojila nagradu za najbolju glumicu na Kanskom festivalu.

Merve Dizdar – jedna serija se emituje od četvrtka, dve snima u isto vreme!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

U digitalnoj seriji Magarsus, koja počinje na Blu TV-u 10. avgusta, glumica, koja deli glavne uloge sa Caglarom Ertugrulom, Berkayem Atesom i Erkanom Kesalom, doživljava uzbuđenje ovog projekta.

Serija, nazvana po Magarsusu, drevnom gradu u Adani, biće porodična drama.

Merve Dizdar, koja je objasnila da je priča u ovoj seriji bila puna akcije i da joj se projekat veoma dopao, rekla je da je njeno uzbuđenje poraslo jer se bližio dan emitovanja.

Snimaće serije Ersen Kuneri i Omer u istom periodu

Sjajna turska glumica Merve Dizdar je na dnevnom redu ne samo sa serijom Magarsus već i sa projektom Ersan Kuneri, koji je prošle sezone dobio veliku pažnju na Netflixu.

Dizdar, koja je uspešno učestvovala u prvoj sezoni projekta Cema Yilmaza, Ersan Kuneri, sada čeka početak snimanja druge sezone. Izrazivši da očekuje da će 20. avgusta otići na set za seriju Ersan Kuneri, poznata glumica je rekla da će biti i na snimanju TV serije Omer.

Poznata glumica, koja se istakla likom Nise u seriji Omer, koja je prošle sezone bila na televiziji Star, imala je veoma uspešan dramski nastup.

Za Merve Dizdar će neko vreme biti veoma intenzivan tempo zbog preklapanja snimanja TV serije Omer zajedno sa Netflixovom serijom Ersan Kuneri.

Međutim, glumica navodi da joj to ne predstavlja problem, jer voli da radi. Glumica je istakla: „Počinjemo seriju Ersan Kuneri krajem avgusta. Tada će početi i snimanje serije Omer. Sve počinje u isto vreme. Najdraže mi je da radim.".

View this post on Instagram

A post shared by Merve Dizdar (@mervedizdar)

NOVO - Dobre vesti za seriju Donence / Tropi

By: TV Exposed