Tračak nade za seriju Bambaska Biri | Neko drugi

TV serija Bambaska Biri | Neko drugi, u kojoj glume Hande Ercel i Burak Deniz, bila je jedan od ambicioznih projekata ove sezone.

Tračak nade za seriju Bambaska Biri | Neko drugi

Foto Credits: IMDB

Serija, koja je prvo postigla veoma dobru gledanost i privukla pažnju velike baze fanova u inostranstvu, kasnije je postala razočarenje u gledanosti.

Nakon niske gledanosti, Fox TV je pomerila TV seriju Bambaska Biri | Neko drugi na petak uveče, što je dovelo do daljeg pada gledanosti i značajnog smanjenja lojalne publike.

Tvrdnje u štampi da će se serija završiti u 16. epizodi takođe su bile prilično demorališuće.

Odluka koja daje nadu

Do sada je objavljeno 14 epizoda serije. Iako su mnogi gledaoci očekivali da se projekat finalizira, Fox TV je doneo odluku koja je sve iznenadila.

TV serija Bambaska Biri | Neko drugi, za koju je najavljeno da će se emitovati subotom uveče, zbog dočeka Nove godine kratko neće biti na ekranu. Iako je najavljeno da će se nova epizoda serije sada emitovati subotom uveče, potez Fox TV-a da promeni dan takođe je postao mali tračak nade za fanove serije.

Gledaoci smatraju da možda postoji poruka da će se projekat nastaviti i u novom danu, a mišljenja su da bi serijal trebalo da se nastavi čak i ako je u subotu uveče.

Uz veoma dobru prodaju u inostranstvu i intenzivnu potražnju ljubitelja turskih TV serija u inostranstvu na društvenim mrežama, postala je jasna mogućnost opstanka TV serije Bambaska Biri.

Čini se da će u januaru biti jasno šta će biti sa ovim projektom.

NOVO - Serija Arak – Ako prikažu nasilje nad ženama rejting ode na preko 7?!

By: TV Exposed