Serija Arak – Ako prikažu nasilje nad ženama rejting ode na preko 7?!

Sada je na ekranu četvrtkom uveče potpuno nova serija.

Serija Arak – Ako prikažu nasilje nad ženama rejting ode na preko 7?!

Foto Credits: Haberler

O novoj seriji Show TV-a pod nazivom Arak, čija je prva epizoda emitovana u četvrtak, 21. decembra, mnogo se priča na društvenim mrežama uz pozitivne komentare, medjutim nije sve tako sjajno.

Sa prvom epizodom serije, koja je počela da ostavlja trag na društvenim mrežama od trenutka objavljivanja njenih trejlera, otkriveni su detalji priče i Ilker Kaleli je ponovo sreo svoje fanove u liku Kare.

Povratak Oyku Karayel na setove posle pauze u sezoni sa likom Zeynep bio je događaj koji je obradovao njene fanove. Na društvenim mrežama su davani veoma pozitivni komentari o prvoj epizodi serije Arak. Očekivalo se da će serija biti jedan od najupečatljivijih novih projekata ove sezone.

Ipak nije sve tako sjajno.

Rejting koji je ispod proseka

Kada je u pitanju rejting ostvarene su sledeće brojke. U total kategoriji rezultat je bio 2.57, u AB je iznosio 2.44 a u ABC1 je ostvarena brojka od 2.98.

Rezultati koji po mnogima ne odgovaraju kvalitetu projekta, dok drugi gledaoci ističu da bi “ukoliko prikažu scene nasilja nad ženama” mogli da dobiju rejting i preko 7, aludirajući na uspeh novih, u startu dosta kritikovanih seria.

Ipak, s obzirom na energiju i dinamiku priče otkrivene u prvoj epizodi, neće biti iznenađujuće što će veliki broj fanova pratiti ovaj projekat.

Ilker Kaleli, jedan od vodećih glumaca serije Arak, u produkciji Most Production-a i Murata Cana Oguza, sjajno se vratio na ekran sa likom po imenu Kara. Kaleli, koji igra smelog i opasnog mladića koji zarađuje za život krađom za komšiluk u kojem živi, pripremao se za seriju Arak 3 meseca.

Mnogima omiljeni glumac, koji je prvi put u partnerstvu sa Oyku Karayel, navodi da mu se posebno dopao narativni jezik priče i drugačija radnja.

View this post on Instagram

A post shared by Arak (@arakdiziofficial)

NOVO - Danas počinje nova turska serija Arak

By: TV Exposed