Radnja turske serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla postaje sve napetija!

Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla se emituje na ATV ekranima ponedeljkom uveče, a Seray Kaya svojim veoma uspešnim nastupom odražava duh lika Elif na ekranu.

Radnja turske serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla postaje sve napetija!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Možemo reći da je publika koja je svaku scenu pratila sa velikim uzbuđenjem, željno čekala kako će se priča razvijati svake nedelje, a serija je dobila veoma dobre ocene. Još jedan upečatljiv detalj u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi je da su Berk Oktay i Seray Kaya veoma efektan TV par. Dvojac se pripisuje jedno drugom i poznat je kao jedan od najpopularnijih parova u TV serijama na društvenim mrežama zbog njihovog kredibiliteta u svojim ulogama.

Elifin bes na Dilu, koju igra Tugce Acikgoz, takođe će se odraziti na ekranu u 11. epizodi ove turske serije. Upadajući u Dilinu i Umranovu vilu, Elif podleže svom besu i podiže ulog. Iz objavljenog trejlera razumemo da će Elif biti ljuta i da će upasti u vilu kao rezultat saznanja da je Guneš Dilina ćerka i da Umran preti da joj oduzme unuče.

Seray Kaya je toliko uspešna u prenošenju osećaja Elif u seriji publici da je uverljivost prilično visoka u onim dirljivim trenucima kada se nađe licem u lice sa Dilom. Šta će se dogoditi kao rezultat susreta Elif i Dile? Da li će uspeti da oteraju Guneš od Elif? Ova pitanja čekaju odgovore.

Ljubitelji serije osećaju koliko su Elifina majčinska osećanja jaka na ekranu i misle da Dila ne može da brine o Guneš tako dobro kao Elif. Lik Fırat, kojeg igra Berk Oktay, privući će veću pažnju govoreći Elif istinu u novoj epizodi serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla.

Evo i pomenutog trejlera.

NOVO - Demet Ozdemir priznala svoje grehe!

By: TV Exposed