Nur Fettahoglu o razlozima završetka serije Babil

Glumica Nur Fettahoglu primećena je juče u Etiler distriktu. Nur je posetila jedan od šoping centara u potrazi za novogodišnjim poklonom za svoju kćerku. U kratkom razgovoru sa novinarima, rekla je da ne voli i ne želi da dugo bude van kuće. Više voli da je u svom domu i ne izlaže se riziku. O ...

Nur Fettahoglu o razlozima završetka serije Babil

Glumica Nur Fettahoglu primećena je juče u Etiler distriktu.

Nur je posetila jedan od šoping centara u potrazi za novogodišnjim poklonom za svoju kćerku. U kratkom razgovoru sa novinarima, rekla je da ne voli i ne želi da dugo bude van kuće. Više voli da je u svom domu i ne izlaže se riziku. O navodnoj zatvorskoj kazni koja je očekuje zbog nelegalne rekonstrukcije objekta koji je pod zaštitom države, glumica ovaj put nije želela da govori. S druge strane, govorila je o razlozima završetka serije Babil.

Kao jedan od razloga za ovako brzo finale serije, Nur je primetila i to da je scenario pisan unapred i da je serije predviđena za digitalne platforme. Od samog starta svog rada u seriji, glumica je shvatila da serije neće imati mnogo epizoda. Uznemirilo ju je to što je serija završena tako brzo, ali ističe da je bila svesna da serija Babil nije dug projekat. Nakon završetka snimanja serije, Nur Fettahoglu je poručila da ne želi da radi dok se ne smiri situacija sa pandemijom. Glumica planira da ostane kod svoje kuće i dobro se odmori.

NOVO - Dobra zabava na setu serije Sen Cal Kapimi (FOTO)

By: TV Exposed