Hafsanur Sancaktutan još jednom objasnila zašto je bila u bolnici i zahvalila se fanovima

Brzi uspon u karijeri turske glumice Hafsanur Sancaktutan nakon glavne uloge u seriji Ask Aglatir, velika popularnost u seriji Son Yaz i na kraju neutemeljene vesti na dnevnom redu časopisa. Brzi pregled dešavanja u životu ove divne devojke.

Hafsanur Sancaktutan još jednom objasnila zašto je bila u bolnici i zahvalila se fanovima

Foto Credits: Haberturk

Poslednji dani su bili puni nedaća za glumicu. Hafsanur Sancaktutan, koja je pretrpela “kaznu” uspeha, održava svoj moral na visokom nivou uz podršku koju je našla od svojih obožavalaca. Međutim, kada se sagleda proces kroz koji je prošla, podrazumeva se da je i ona izložena psihičkom pritisku koji je teško izdržati.

Mlada glumica je još uvek u najboljim godinama, ali to ne sprečava pripadnike medije u ideji da izmisle lažne vesti da je pokušala da izvrši samoubistvo, tako što je sekla vene na rukama. Dok se mlada glumica zahvalila svojim fanovima koji su joj pružili podršku tokom ovog procesa, požalila se i na štampu, koja je događaj odslikala na sasvim drugačiji način.

Iako je navikla na neosnovane vesti, Hafsanur Sancaktutan se jasno pobunila protiv ovih zaista ružnih i lažnih vesti. Glumica je objasnila celu situaciju, odnosno zbog čega je boravila u bolnici:

„Pošto sam imala teško trovanje, obavestila sam rođaka. Onda me je, pošto sam se onesvestila, moj rođak dovezao u bolnicu zajedno sa kolima hitne pomoći. Bila sam lečena i otpuštena. Ni na koji način ne pokušavam ništa tako ozbiljno i loše kao što se piše u tabloidima ili novinskim izveštajima. Dobro sam raspoložena. Kao što znate, nedavno je bilo dosta vesti o meni. To je posao časopisa. O stvaranju vesti koje su istinite ili lažne. Ali jedina istina je ono što ja kažem. Mislim da ćete me i vi razumeti. Ne postoji takva stvar. Svi moji fanovi su bili uz mene, hvala vam puno.”.

NOVO - Engin Akyurek dobio nova priznanja!

By: TV Exposed