Danas svoj rođendan proslavlja Ibrahim Celikkol

Turski glumac Ibrahim Celikkol danas proslavlja svoj 40. rodjendan. Glumac je rodjen 14. februara 1982. godine u Izmitu.

Danas svoj rođendan proslavlja Ibrahim Celikkol

Foto Credits: DiziCentral

Ibrahim Celikkol je bivši košarkaš, model i televizijski glumac. Njegova porodica sa majčine strane potiče iz Grčke, dok mu je očeva porodica arapskog porekla. Njegov otac je bio fudbaler, a nakon što je preminuo Ibrahim se povukao sveta sporta, odnosno iz košarke. Glumac je svojevremeno bio član U-20 turske košarkaške reprezentacije.

Nakon toga radio je kao profesionalni model pre nego što je počeo da glumi. Kada je upoznao Osmana Sinava, turskog producenta ušao je u svet glume. Prvu značajniju ulogu imalo je u projektu Pars: Narkoteror u kojoj je glumio Samila. Nakon toga su se rađale njegove uloge u serijama i filmovima.

Glumio je u tri filma. Prvi film u kom se pojavio je bio Fetih 1453, 2012. godine i taj film mu je doneo mnogo dobrih stvari. Pored njega, pojavio se i u filmovima Sadece Sen i Mest-i Ask.

Kada su u pitanju serije, njihov broj je znatno veći. Tokom karijeri pojavio se u serijama Karadaglar, Iffet, Reaksiyon, Korgudum i drugim. Nakon toga je glmuio sa Keremom Bursinom u popularnoj seriji Muhtesem Ikili.

Poslednjih godina radio je na serijama Kus Ucusu i Dogdugun Ev Kaderindir. Trenutno je poznat kao Hakan Gumusoglu iz serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova.

Kada je reč o njegovom privatnom životu, Ibrahim Celikkol je u braku sa Mihre Mutlu. Par se venčao 2017. godine i iz braka imaju jedno dete. Krajem prošle godine je bilo priče da će se njih dvoje i razvesti, medjutim sve je za sada ostalo samo na pričama. Da li se par u medjuvremenu pomirio ili će uslediti razvod – videćemo...

NOVO - Deniz Can Aktas i Hazal Subasi u seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor

 By: Milt-TV Exposed