Poznat glumački kadar turske serije Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, TV serija biće romantična komedija, koja se smatra jednim od najuticajnijih projekata letnjeg perioda. Duo Burak Celik i Cemre Baysel upoznali su se na setu ove serije i po slikama se vidi da već dobro izgledaju zajedno.

Poznat glumački kadar turske serije Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

Foto Credits: Internet Haber

Za ovu seriju vlada veliko interesovanje na društvenim mrežama, i mnogi već sada sa nestrpljenjem očekuju početak projekta Senden Daha Guzel / Lepša od tebe. Spomenimo i to da seriju koja je u toku priprema Gold Film.

Gold Film je kompanija u vlasništvu Faruka Aksoya, koji je bio producent uspešnih serija Erkenci Kus i Bay Yanlis.

U režiji Deniz Kolosa i scenariju Ayse Uner Kutlu, nova serija Fox TV-a Senden Daha Guzel, sprema se za susret sa publikom. Očekuje se da će serija zauzeti svoje mesto na ekranima svojom prvom epizodom u prvoj nedelji juna, ali još uvek nije dato zvanično saopštenje.

Cemre Baysel i Burak Celik tumače glavne uloge u seriji, koja broji dane do upoznavanja publike. Dvoje mladih glumaca imaju ogromnu podršku na društvenim mrežama. U vestima sa seta znamo da imaju dobru harmoniju i da im je energija velika. Pored njih još neka poznata imena imena okupila su se u glumačkoj ekipi TV serije Senden Daha Guzel.

Evo i svih ostalih glumaca: Ebru Cundubeyoglu, Sevinc Erbulak, Berat Yenilmez, Cihan Ercan, Gozde Kaya, Tugce Kumral, Anil Celik, Merve Sen, Aziz Caner, Bahar Suer, Sena Caktuskir, Cem Kurtoglu.

NOVO - Beril Pozam, Neslihan Atagul i Serkan Cayoglu u novom filmu

By: TV Exposed