Haljina koja je pokazala svu raskošnu lepotu Hafsanur Sancaktutan (FOTO)

Hafsanur Sancaktutan, koja tumači glavnu žensku ulogu u seriji Kanala D Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, ne izmiče pažnji svojih obožavalaca svojom lepotom, kao i vedrim raspoloženjem na snimanju.

Haljina koja je pokazala svu raskošnu lepotu Hafsanur Sancaktutan (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Zabavljajući se dok je uzimala časove valcera na setu, glumica je i dalje na dnevnom redu na društvenim mrežama sa stilizovanom odećom svog lika Leyle.

Hafsanur Sancaktutan, koji je prošle nedelje sa 19.900 poruka zauzela drugo mesto na listi najpopularnijih glumaca u letnjem periodu, namignula je ka prvom mestu.

Pažnju je privukla lista „najpopularnije turske glumice” koju predvodi Demet Ozdemir, koja je bila prva sa 22.300 poruka u istraživanju sprovedenom od 11. do 17. jula.

Hafsanur Sancaktutan, koja je na drugom mestu nedeljne liste koju organizuje Adba TV, uskoro bi mogla da preuzme vrh uz uticaj projekta Ya Cok Seversen / Ako voliš previše.

Elegantna haljina

Postoji i trka elegancije na snimanju ove turske serije. O Hafsanur Sancaktutan, koja je nosila dugačku odeću za specijalnu scenu u novoj epizode, pričalo se na društvenim mrežama zbog njenog stilizovanog izgleda i lepote.

Činjenica da TV serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, u kojoj glavne uloge igraju Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, stvara veoma snažnu interakciju na društvenim mrežama, takođe drži glumce na dnevnom redu tokom letnjeg perioda.

Evo i pomenute fotografije i haljine koja je pokazala svu raskošnu lepotu Sancaktutan.

NOVO - Kerem Bursin izbio na vrh rang liste

By: TV Exposed