Serija Kacis / Bekstvo dobija sve bolje komentare!

Kao prva turska serija Disney plusa, serija Kacis je takođe izuzetna produkcija jer je njenu priču napisao glavni glumac Engin Akyurek. Glumac, kome su se divili zbog uspešnog nastupa u projektima u kojima je glumio, takođe je ponosan što igra u svojoj priči.

Serija Kacis / Bekstvo dobija sve bolje komentare!

Foto Credits: IMDB

Akyurek stoga gleda na seriju Bekstvo sa sasvim drugačijeg mesta. Serija, u kojoj deli glavnu ulogu sa Irem Helvacıoglu i koju je prošle godine snimio u Gaziantepu, trenutno se emituje na Disney plusu. Može se pogledati 6 epizoda serije, od kojih se po jedna epizoda emituje svake nedelje.

Serija Kacis / Bekstvo je takođe dobila neke kritike sa svojim prvim epizodama. Uprkos nekim kritikama na račun priče, primećeno je da se ove kritike postepeno smanjuju, a pohvale povećavaju u narednim delovima serije. Oni koji prate seriju sada željno iščekuju svaku epizodu.

Prva epizoda emitovana je 14. juna, na dan kada je Disney Plus otvoren. Bilo je mnogo različitih mišljenja na društvenim mrežama. Engin Akyurek je posebno preneo svoj zahtev gledaocima, da pogledaju celu seriju i da je posle ocene. Baš kao što je glumac rekao, u narednim epizodama mišljenje publike je počelo da se menja i interesovanje za seriju je počelo da raste.

Sada ima pohvalnih komentara na seriju Bekstvo pred kraj, a podrška i glumi i priči Engina Akyureka je sve jača.

NOVO - Can Yaman i serija Viola Come Il Mare u septembru na TV ekranima

By: TV Exposed