Haluk Bilginer posetio set serije Cukur, da li će i glumiti u njoj? Evo odgovora

Glumac Haluk Bilginer primećen je na setu turske serije Cukur. To je odmah podgrejalo maštu fanova, i preplavilo društvene mreže raznim informacijama. Neki od blogera su čak preneli informaciju da će se Haluk pojaviti u seriji i to ulogom Cumalija. Glumac je ipak demantovao ove tvrdnje. Rekao je da vesti o tome da će glumiti ...

Haluk Bilginer posetio set serije Cukur, da li će i glumiti u njoj? Evo odgovora

Glumac Haluk Bilginer primećen je na setu turske serije Cukur.

To je odmah podgrejalo maštu fanova, i preplavilo društvene mreže raznim informacijama. Neki od blogera su čak preneli informaciju da će se Haluk pojaviti u seriji i to ulogom Cumalija. Glumac je ipak demantovao ove tvrdnje. Rekao je da vesti o tome da će glumiti u seriji Cukur nisu istinite. Kako Bilginer navodi, on jeste bio na setu ove serije, ali su on i režiser razgovarali o drugim projektima.

Podsećamo da Ay Yapim trenutno priprema dva velika projekta, od kojih će jedan režirati upravo Sinan Ozturk koji radi na seriji Cukur. Čini se da je upravo taj projekat razlog Halukovog dolaska na set Cukura. U međuvremenu, glumac snima seriju Seref Bey za Exxen digitalnu platformu.

NOVO - Acun Ilicali priprema veliko iznenađenje

By: TV Exposed