Iclal Aydin otkrila da li je serija Uc Kiz Kardes zasnovana na istinitim dogadjajima

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se emituje na ekranu Kanala D utorkom uveče, počela je u februaru i vrlo uspešno završila prvu sezonu u junu.

Iclal Aydin otkrila da li je serija Uc Kiz Kardes zasnovana na istinitim dogadjajima

Foto Credits: IMDB

Posle letnje pauze, publiku potresa impresivna priča serije, koja je u septembru počela drugu sezonu. Priča u seriji pripada Iclal Aydin. Iako mnogi misle da je napisan na osnovu istinite priče, serijal Uc Kiz Kardes je zapravo proizvod mašte Aydin.

Iclal, koja se pojavila sa likom Nesrin u ovoj popularnoj TV seriji Kanala D, odigrala je vodeću ulogu u uspehu serije svojim doprinosom tečnom jeziku izražavanja. Iclal Aydin, koja je još jednom demonstrirala svoj talenat kako u pisanju tako i u glumi sa projektom Uc Kiz Kardes / Tri sestre, objasnila je kako je nastala veoma zanimljiva priča sledećim rečima:

„Dok sam sedela u bašti jedne od mojih bliskih devojaka (Mujde) u leto 2016. godine, rekla sam Mujde, osmislila sam TV seriju. Kad ona kaže „Reci mi“, ispričam i ja svoju priču, ona sluša željno i sa velikim interesovanjem… Rekla je „Nije loše, nastavi“. Sela sam i zapisala to, a zatim sve rekla direktorki televizije. Objašnjavajući direktorki televizije, nakon pitanja i reakcija koje je postavila, objasnila sam: „Ne želim da se bavim svetom televizije, napraviću, odnosno napisati knjigu.“.

Ipak, knjiga je kasnije pretvorena u ispostavlja se veoma uspešnu seriju. Ovim rečima Iclal Aydin je otkrila da priča serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre pripada njoj i da nije inspirisana stvarnim događajem.

NOVO - Dovodili pacijente na set serije Hayat Bugun / Život danas misleći da je prava bolnica!

By: TV Exposed