Hande Ercel nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

“Oluja” Hande Ercel ne prestaje iako je trenutno nema na ekranu! Glumica se poslednji put pojavila u TV seriji Sen Cal Kapimi i bila je na dnevnom redu objavljivanja serije u 85 zemalja.

Hande Ercel nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Povećava se i broj pratilaca na Instagram nalogu ove turske glumice, koja je stekla međunarodni uspeh zahvaljujući pomenutoj seriji Sen Cal Kapimi, koja se još uvek prikazuje u mnogim zemljama.

Hande Ercel, koja je mnoge poznate ličnosti učinila ljubomornim sa svojim brojem pratilaca koji se približava 28 miliona, nikada ne pada sa dnevnog reda zahvaljujući društvenim mrežama, čak i ako nije na ekranu! Glumica nastavlja da bude pojava i da se o njoj priča sa svime što radi i što deli.

Došlo je do izražaja to da se Ercel proteklih dana dogovorila sa Disney plus digitalnom platformom. Sa nestrpljenjem se iščekuje da će glumica učestvovati u produkciji digitalne platforme, koja će početi da se emituje 14. juna. Ostaje da vidimo u kom projektu će se pojaviti ova talentovana glumica.

O Hande Ercel, koja trenutno živi daleko od kamera, priča se zbog njenih objava na Instagramu. Pre nekoliko dana, podelila je svoje poze u ljubičastoj haljini. Ovo deljenje glumice je za kratko vreme dobilo blizu milion i 800 hiljada lajkova.

Komentari su se slili na ove fotografije Hande Ercel ispred objektiva za brend. Istovremeno, komentari i lajkovi su dolazili od poznatih imena. Među ovim imenima bila se imena kao što su Sukran Ovali, Bige Onal i Birce Akalay.

Posebno je veliku pažnju privukao komentar Birce Akalay na fotografije Ercel. Poznata glumica pohvalila je lepotu svoje mlade koleginice i rekla: „Tako si lepa... Čuvaj se zlog oka, Bože!”.

Evo i pomenute objave.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Današnji slavljenik je Kerem Bursin

By: TV Exposed