Halil Ibrahim Ceyhan u novoj seriji Hayat Hirsizi!

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je široko podržan od strane publike za svoju ulogu lika Yamana u dnevnoj seriji Emanet emitovanoj na Kanal 7, uspešno je dosegao međunarodnu publiku sa serijom koja se emitovala od 2020. do 2023. godine.

Halil Ibrahim Ceyhan u novoj seriji Hayat Hirsizi!

Foto Credits: RiriNano

Nakon ovog značajnog uspeha, Halil Ibrahim Ceyhan se pojavio u seriji Kirli Sepeti emitovanoj na Now TV-u prošle sezone, igrajući lik Murata. Iako je lik bio veoma omiljen kod publike, bilo je znatne kritike gledalaca koji su osećali da je Ceyhan ostao u pozadini priče.

Serija Kirli Sepeti završila je sezonu sa 32. epizodom i uzela letnju pauzu.

Međutim, Halil Ibrahim Ceyhan neće nastaviti sa ovim projektom u narednom periodu.

Oproštaj od serije

Najavljujući svoj odlazak iz serije sa zahvalnim postom na svom Instagram nalogu u maju, Halil Ibrahim Ceyhan je napisao:

“Želeo bih da izrazim svoju najdublju zahvalnost našem producentu Fatihu Aksoyu, koji mi je poverio ulogu Murata, kao i našim režiserima, svim prijateljima u ekipi seta i mojim dragocenim glumačkim prijateljima. Imali smo predivnu godinu, i sada je vreme da krenemo u nova uzbuđenja… “.

Dobre vesti su usledile nakon najave glumca o prelasku na nova uzbuđenja, dok su fanovi spekulisali o njegovom novom projektu za predstojeću sezonu. Vesti su se pojavile o tome da je Halil Ibrahim Ceyhan razmatrao ponude i preliminarno se složio da igra ulogu Tufana u novoj seriji Hayat Hirsizi, koja će biti emitovana na kanalu Now TV u novoj sezoni.

NOVO - Serkan Cayoglu na snimanju novog projekta!

By: TV Exposed