Nove vesti o novoj seriji Cana Yamana

Pre nekoliko dana stigle su informacije da će se Can Yaman pojaviti u novoj seriji. Danas stižu nove informacije o tom projektu.

Nove vesti o novoj seriji Cana Yamana

Foto Credits: IMDB

Can Yaman je dogovorio sve uslove sa digitalnom platforom Disney Plus oko glavne uloge u njihovoj novoj seriji. U pitanju je projekat pod nazivom El Turco, zasnovan na jednoj veoma poznatoj i cenjenoj noveli u Turskoj.

Danas stižu novi detalji o ovom projektu. Prema informacijama koje je prenela Birsen Altuntas, scenario za ovu novu tursku seriju koju priprema kompanija Ay Yapim piše Kerem Deren. U pitanju je scenarista koji je možda prethodnih godina pomalo pao u zaborav.

Deren je glavni „krivac“ za seriju Ezel. On je kreator ove veoma popularne turske serije koja je pre desetak i više godina osvojila srca mnogih gledalaca, ali je stiče se utisak nakon toga nešto krenulo po zlu kada je njegova karijera scenariste u pitanju.

Svi njegovi projekti su ili bili neuspešni ili su otkazani u fazama pripreme. Kerem je radio na serijama Maral, Kursun, pripremao i neke druge projekte ali su svi doslovno propali.

Pred njim je sada pravi izazov i svi se nadaju da će biti znatno uspešniji nego prethodnih godina. Talenat je tu, serija Ezel koju je stvorio je bez dileme jedna od najpoznatijih i najboljih turskih serija..

NOVO - Promena u seriji Destan / Legenda

 By: Milt-TV Exposed