Promena u seriji Destan / Legenda

Stigle su nove vesti vezane za tursku istorijsku seriju Destan / Legenda. U ekipi koja je zadužena za ovaj projekat došlo je do određenih promena.

Promena u seriji Destan / Legenda

Foto Credits: IMDB

Promena režisera neke serije obično nije baš nešto sjajna vest, ali u slučaju serije Destan zaista jeste. Emir Khalilzadeh, koji je odmah nakon završetka rada na seriji Hay Sultan, počeo rad na seriji Destan / Legenda je jednostavno postao veoma umoran od posla i zamolio produkciju za odmor. Njegov rad na ovom projektu je završen, a umesto njega je angažovana veoma kvalitetna zamena.

Mehmet Bozdag koji je zadužen za seriju Destan je angažovao Metina Gunaya. U pitanju je zaista veoma dobar i sjajan režiser. Gunay je poznat po svom radu u serijama Dirilis: Ertugrul i Kurulus Osman, dakle iza sebe ima i te kako dobre projekte i veliko iskustvo u veoma uspešnim istorijskim serijama. Uz to, evidentno je koliko mu Bozdag veruje kada mu je poverio rad i na novom projektu koji sakuplja sve više simpatija i pozitivnih kritika.

Uz to, stiglo je još dobrih vesti vezanih za ovaj projekat. Buse Meral i Ahmet Olgun Sunear su izašli iz karantina i vratili se snimanju ove turske istorijske serije.

Najavljuju se tek zanimljive i uzbudljive epizode projekta koji stiče sve veću bazu fanova.

NOVO - Turske internet serije – Rejting na IMDB 10.01.

 By: Milt-TV Exposed