Serija Kirli Sepeti | Prljavi veš se sve više ističe u teškoj konkurenciji

Nedeljom uveče vidimo veliku konkurenciju između tri važne TV serije u Turskoj.

Serija Kirli Sepeti | Prljavi veš se sve više ističe u teškoj konkurenciji

U grupama AB i ABC1, serijal Yargi | Presuda nastavlja da bude prvi postižući veoma uspešne rejtinge.

Neće nikoga iznenaditi ako serija, u kojoj glume Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu, bude u vrhu u budućnosti svojom snažnom pričom.

Međutim, postoji još jedan razvoj koji iznenađuje mnoge ljude i predstavlja ozbiljan rizik za seriju TRT1 pod nazivom Teskilat | Organizacija.

Serija Kirli Sepeti | Prljavi veš, koja se emituje na Fox TV-u, doseže sve više gledalaca kako nedelje prolaze i njena gledanost je veoma dobra.

Sjajna gledanost

Vidimo da je serija Kirli Sepeti | Prljavi veš u veoma uspešnom procesu u pridobijanju novih gledalaca, posebno u total kategoriji rejtinga. Čini se da ova situacija najviše utiče na seriju Teskilat.

Serija Teskilat, koja je mogla da bude na prvom mestu u gledanosti samo u total kategoriji, privukla je pažnju gubitkom gledanosti u odnosu na prethodne sezone. Teskilat, koji je u novom periodu ponovo impresionirao milione gledalaca svojom novom pričom, i dalje je u vrhu total kategorije, a na drugom mestu je serija Yargi.

Ako serija Kirli Sepeti privuče više gledalaca, posebno u total kategoriji, možda će biti moguće da Teskilat oslabi i izgubi prvo mesto od serije Yargi. Treba istaći da pored Organizacije, koja je i dalje veoma jak projekat u svojoj četvrtoj sezoni, serija Yargi ima uspešnu i treću sezonu, a projekat Kirli Sepeti je takođe postigao veoma uspešne rezultate uprkos ove dve važne serije.

NOVO - Epizoda koja je probudila nostalgiju gledaocima serije Yargi | Presuda

By: TV Exposed