Kenan Imirzalioglu ima novu seriju!

Sjajne vesti. Mnogima jedan od omiljenih turskih glumaca, Kenan Imirzalioglu će se pojaviti u novoj seriji.

Kenan Imirzalioglu ima novu seriju!

Foto Credits: Internet Haber

Dileme više nema, Kenan Imirzalioglu se vraća na ekrane. Istina, ne na televizijske ekrane, već će se pojaviti u jednoj internet seriji. Ovaj popularni turski glumac je potpisao ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom. Podsećamo, pre njega ugovor sa ovom platformom su potpisali Engin Akyurek, Irem Helvacioglu, Can Yaman, Demet Ozdemir, Hande Ercel, Hafsanur Sancaktutan i drugi.

Kenan Imirzalioglu će tumačiti glavnu ulogu u seriji pod nazivom Gri. Za produkciju ovog projekta je zadužena kompanija OGM Pictures. Scenario za novu seriju piše Banu Kiremitci Bozkurt. Ova dama je autor scenarija za serije Bizim Hikaye, Kizim i Kirmizi Oda. Na poziciji režisera su braća Taylan, koja su radila na serijama Sulejman Veličanstveni, Ljubav na medji i drugim projektima.

U narednom periodu biće poznati detalji same radnje ovog novog projekta, a već sada je poznato da će Imirzalioglu u radnji ove serije glumiti Kenana.

Ovaj sjajni turski glumac je bio prisutan kroz kviz Ko želi biti milioner, čiji je voditelj. Sada će nakon kraće pauze ponovo vraća izvornom zanimanju, odnosno glumi. Zaista jako dobra vest za sve fanove ovog glumca ali i ljubitelje turskih serija. Nadamo se da će se ovaj trend nastaviti!

NOVO - Birce Akalay o premijerama njenih novih serija

By: Milt-TV Exposed