Snima se film "Herkules"

Igrana verzija animiranog filma “Herkules” iz 1997. se još uvek nalazi u pre-produkciji. Producenti polako otkrivaju šta se sve može okečivati u samom filmu. Režiseri filma su braća Ruso, oni koji su stvorili i film “Osvetnici: Kraj igre” i druge Marvelove hitove. Veliki su obožavaoca Diznijevog “Herkulesa” pa je im je kako kažu pripala čast ...

Snima se film "Herkules"

Igrana verzija animiranog filma "Herkules" iz 1997. se još uvek nalazi u pre-produkciji.

Producenti polako otkrivaju šta se sve može okečivati u samom filmu. Režiseri filma su braća Ruso, oni koji su stvorili i film "Osvetnici: Kraj igre" i druge Marvelove hitove. Veliki su obožavaoca Diznijevog "Herkulesa" pa je im je kako kažu pripala čast da procudiraju ovaj rimejk. Braća još uvek nisu sigurna da li će ostvarenje biti mjuzikl, ali znaju da će ovaj žanr svakako biti deo celokupnog filma. Jedino što je poznato da "Herkules" neće biti isti kao animirana verzija.

Scenario za film već uveliko piše Dej Kalaham. Kada je reč o ulogama, obožavaoci vode kampanju za Denija Devita, a kampanja se vodi i za Arijanu Grande. Mnogi vide Arijanu kao idealnu Meg, pogotovo nakon što je pevačica u karantinu nedavno snimila video za Diznijev TV specijal, otpevavši Meginu Won't Say I'm In Love.

Za one koji nisu gledali ili su gledali davno, evo prilike da se podsete trejlera za animirani film "Herkules".

https://www.youtube.com/watch?v=tpJJDRXzVdo&feature=emb_title

By: TV Exposed