Aras Bulut Iynemli i Neslihan Atagul u istoj seriji – želja fanova ili realnost?!

Turski televizijski kanal Star TV gubi gledanost u sve većoj meri. Zbog toga su odlučili da se ulože ozbiljan novac u dva projekta, odnosno dve televizijske serije, bez obzira na ne baš sjajnu finansijsku situaciju.

Aras Bulut Iynemli i Neslihan Atagul u istoj seriji – želja fanova ili realnost?!

Foto Credits: Haberler

Na Star TV-u će biti emitovane nove serije Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi i Gecenin Ucunda / Na kraju noći. O seriji Kral Kaybederse je već bilo dosta govora i pisanja.

Prethodnih dana se dosta više piše i priča o novoj seriji pod nazivom Gecenin Ucunda / Na kraju noći u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Neslihan Atagul. Ovaj projekat se priprema u produkciji kompanije TMC Film koja u poslednje vreme ne posluje baš najbolje, tako da će ovom serijom pokušati da se vrati na dobar poslovni put.

Nakon potvrde da će Neslihan Atagul glumiti u ovoj novoj televizijskoj seriji, koja će se prema prvim informacijama pojaviti na jesen, fanovi su odmah počeli sa nagađanjima ko će biti njen partner na sceni. Prema broju glasova na društvenim mrežama, njihov favorit je Aras Bulut Iynemli. Ipak, šanse za tako nešto su minimalne.

Aras Bulut Iynemli je potpisao ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom za snimanje novog projekta, odnosno serije o osnivaču Turske republike, Mustafi Kemalu Ataturku. Uz to, Aras je jedan od najpopularnijih (ujedno i najplaćenijih) glumaca u Turskoj, a s obzirom na tešku finansijsku situaciju na kanalu Star TV, veliko je pitanje da li bi uopšte mogli da ga plate.

Stiče se utisak da bi saradnja Arasa i Neslihan bila moguća samo na nekoj internacionalnoj digitalnoj platfromi, koja ima novca da plati njih dvoje.

Kada je reč o TV seriji u kojoj će Neslihan Atagul tumačiti glavnu ulogu, ostaje da se nadamo da produkcija neće razočarati izborom njenog partnera na sceni...

NOVO - Yurdaer Okur u seriji Hakim / Sudija

By: Milt-TV Exposed