Sve veća podrška seriji Ego

Veoma zanimljivi događaji odvijaju se u TV seriji Fox-a, koja se emituje nedeljom uveče pod nazivom Ego, što je skraćenica od imena Erkege Guven Olmaz.

Sve veća podrška seriji Ego

Foto Credits: NTV

Pozivajući se na maštu scenariste u ljubavnom trouglu između Erhana, Sibel i Elif, gledaoci serije pričaju o svojoj konfuziji, i tome da priča zaista izaziva radoznalost.

Dok su Erhan i Elif bili blizu braka, njihov odnos, koji se pogoršao pojavom Sibel, pretvorio se u nemogućnost da ponovo stanu jedno protiv drugog sa pojavom trudnoće. Naravno, mnogi događaji su se dešavali između, ali u ljubavnom trouglu između Sibel, Erhana i Elif, novi događaji se dešavaju svake nove nedelje.

Erhan u seriji Ego priča o situaciji muškaraca koji prolaze kroz plime i oseke u odnosima današnjeg sveta sa maštom scenariste, dok se kreće između dve žene. Procene da Melisa Asli Pamuk otkriva i svoj talenat i lepotu sa likom Sibel takođe se često iznose na društvenim mrežama.

Erhan između Sibel i Elif

S druge strane, publika je veoma zbunjena kako bi lik Erhana, kojeg tumači Alperen Duymaz, trebalo da nastavi put u TV seriji Ego. Neki žele da se vrati Elif, koja nosi bebu. Neki gledaoci dele komentare izražavajući da je bolji par sa Sibel. Međutim, vidimo i da način na koji su uzbuđenja i odnosi predstavljeni u seriji Ego nikome ne smeta, a da publika više ne govori o ljubavnom trouglu sa lošom reakcijom.

U ljubavnim trouglovima, klasiku turskih TV serija, mašta scenariste i žurba za gledanjem narednih epizoda ulepšani su nizom zanimljivih događaja. Pošto su pratioci veoma radoznali kako će scenario napredovati od sada u seriji Ego, izgleda da nema problema u seriji da ovu lojalnu publiku dovede uz TV ekrane u narednim nedeljama.

Naravno, pravac priče ove turske serije je nepoznat, ali publika nastavlja da pruža podršku na društvenim mrežama, uz komentare koji ukazuju da već veruju mašti scenariste.

NOVO - Još jedan ženski lik iz serije Yali Capkini je na meti kritika!

By: TV Exposed