Još jedan ženski lik iz serije Yali Capkini je na meti kritika!

Posle Pelin, njena majka Zerrin ne pada sa dnevnog reda društvenih mreža kao neželjen lik u priči serije Yali Capkini.

Još jedan ženski lik iz serije Yali Capkini je na meti kritika!

Foto Credits: NTV

Buce Buse Kahraman, koja igra lik Pelin, već duže vreme nailazi na žestoke reakcije. Međutim, scenaristi ne žele da izbace ovaj lik iz priče, jer izaziva element sukoba i reakcije publike.

Sada vidimo da su scenaristi počeli da učitavaju lik Zerrin tako da je napetost u seriji porasla. Lik koji je veoma uspešno portretisala i i dalje tumači Toprak Saglam, odražava neke likove majki čije je postojanje poznato u današnjem svetu, što takođe jača fikciju scenariste.

Ima majki koje žele da se mešaju u živote svoje dece, a svi u društvu dobro znaju šta njihova deca mogu da urade na račun raskida braka. Takav lik majke ionako nije prikladan u društvu, a reakcija publike prema Zerrin je sve veća u priči serije Yali Capkini.

Poigravanje nervima publike

Lik Zerrin, koja svoju ćerku Pelin vodi do Ferita, za kojeg zna da je u braku, jedan je od važnih aduta u rukama scenariste. Pelin i Zerrin preskaču tačku napetosti priče i to znači poigravanje nervima publike.

Naravno, nije lako održavati dvočasovnu seriju u životu svake nedelje i pokušati da osvojite prvo mesto tako što ćete dobiti veoma dobre ocene. Obožavaoci serije Yali Capkini kritikuju likove Zerrin i Pelin veoma oštrim rečima. Ima i onih koji smatraju da ovi likovi nemaju bitan doprinos konfliktnom elementu u priči.

Oni koji misle da su neke od reči Zerrin krajnje nelogične i nedosledne takođe dele mnoge objave. Drugi gledaju njih dve sa osećajem da su slični ljudi u stvarnom životu i gomilaju iskustva.

NOVO - Burak Tozkoparan dobija pohvale zbog serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

By: TV Exposed