Počelo snimanje nove turske serije Seref Bey

Dugo očekivana turska serija Seref Bey okupila je ekipu na setu. Snimanje ovog projekta je i zvanično otpočelo. Serija se snima za novu digitalnu platformu Exxen od koje su u Turskoj zaista velika očekivanja. Pominje se očekivana brojka od čak 4 miliona pretplatnika. Da bi to ostvarili, potrebne su kvalitetne i zanimljive serije. Seref Bey ...

Počelo snimanje nove turske serije Seref Bey

Dugo očekivana turska serija Seref Bey okupila je ekipu na setu.

Snimanje ovog projekta je i zvanično otpočelo. Serija se snima za novu digitalnu platformu Exxen od koje su u Turskoj zaista velika očekivanja. Pominje se očekivana brojka od čak 4 miliona pretplatnika. Da bi to ostvarili, potrebne su kvalitetne i zanimljive serije. Seref Bey je prema rečima kreatora upravo takav projekat.

Autor celokupne ideje za seriju je Ali Atay. Režiser na projektu je Onur Unulu. Za scenario je zadužen Yusuf Reha Alp. Sve se radi u produkciji kompanije Most Yapim. U glavnim ulogama ove komedije će se naći Haluk Bilginer, Devrim Yakut, Serhant Kilic i Songul Oden. Pored njih u seriji će glumiti i Ahmet Rifat Sungar, Ertan Saban, Beyti Engin i Sukran Ovali.

Serija Seref Bey će imati 10 epizoda.

NOVO - Nova turska serija – Iyi Aile Babasi / Porodični čovek

By: TV Exposed