Mert Yazicioglu o neuspehu serije Darmaduman i uspehu projekta Yali Capkini

Poznati turski glumački par Mert Yazicioglu i Afra Saracoglu proživljava jedan od najintenzivnijih perioda u karijeri.

Mert Yazicioglu o neuspehu serije Darmaduman i uspehu projekta Yali Capkini

Foto Credits: Internet Haber

Iako dvoje mladih glumaca imaju poteškoća da se viđaju zbog novih serijskih projekata, oni nastavljaju svojim putem normalnim tokom života. Mert Yazicıoglu ponovo je izašao pred svoje fanove sa TV serijom Darmaduman, koja se emitovala i emituje subotom uveče na televiziji Fox. Zbog niske gledanosti serije, postoji mučan proces, ali prema glumcu, sve je to deo života. Yazicioglu je rekao da je posetio Afru Saracoglu, koja je napravila veliku “eksploziju” u TV seriji Yali Capkini, nekoliko puta odlazeći na set i rekao da je i sam pratio seriju. Napominjući da popularnost ne utiče na njihove živote, glumac je naglasio da je za njega sve deo toka života.

Mert Yazicioglu je na događaju na kojem je prisustvovao ispričao sledeće detalje o projektima u TV serijama i svom ljubavnom životu:

„Radimo, sve je kako znate. Pratim Yali Capkini, sjajni su. Ni Afra nije mogla da dođe na moj set. Bio sam na njihovom setu dva puta. Ali idu jako dobro, Mašala. Ništa se ne menja u našem životu. Ne idu sve stvari savršeno. To je putovanje sa usponima i padovima. To ide u skladu sa tokom normalnog života. Jedan posao se gleda više, drugi posao se gleda manje. Pošto je to u odnosu na ono što radimo, normalan život se nastavlja.”.

Objašnjavajući da je 2022. bila dobra i srećna za njega, Mert je takođe izjavio da se uvek fokusirao na to da bude srećan.

NOVO - Ko je ubio Serdara u seriji Yargi / Presuda?!

By: TV Exposed