Berrak Tuzunatac uskoro u novoj TV seriji

Turska glumica Berrak Tuzunatac vraća se na setove TV serija nakon duže pauze. Glumica, koja je neko vreme bila daleko od televizijskih projekata, sada se sprema da pred publiku izađe sa svojom novom serijom pod nazivom Hayallerim Babam ve Ben.

Berrak Tuzunatac uskoro u novoj TV seriji

Foto Credits: Haber Global

Gledaćemo Berrak Tuzunatac i Ozana Dolunaya u glavnim ulogama u seriji koja je u pripremi za Kanal D. Tuzunatac je dala prvu izjavu vezanu za ovu novu seriju.

Glumica, koja na leto takođe ima planove za odmor, ali će i u novoj sezoni biti na ekranu sa serijom, rekla je: „Leti ima projekata, ima i odmora. Leto je naše omiljeno godišnje doba. Nadam se da ćemo provoditi vreme i na poslu i na odmoru.”.

Navodeći da će njena nova serija biti emitovana na TV kanalu, a ne digitalno, glumica nije dala ime, ali je poznato da priprema novu seriju za Kanal D.

Otkriveno je da se Tansel Engel pridružio glumačkoj ekipi ovog projekta, ali je kasnije otišao. Dogovor je postignut i sa rediteljem Cevdetom Mercanom, ali se iz projekta povukao i čuveni reditelj, koji je kasnije osnovao sopstvenu produkcijsku kuću i udružio se sa Fatihom Aksoyem.

Pripreme za novu seriju, Hayallerim Babam ve Ben se nastavljaju i očekuje se da će svi glumci uskoro biti poznati.

Treba napomenuti da će snimanje serije, čiju je priču napisala Sirma Yanık, početi uskoro, a očekuje se da će se sresti sa publikom krajem avgusta.

Ozan Dolunay će oživeti fenomen društvenih medija u novoj seriji, a Berrak Tuzunatac će preuzeti ulogu menadžerke njegovog lika.

NOVO - Osman Albayrak u drugoj sezoni serije Bozkir Arslani Celaleddin

By: TV Exposed