Ceren Yilmaz objasnila zašto je nema u novim serijama

Mnogi gledaoci turskih serija su upoznali ime Ceren Yilmaz u seriji Zumruduanka. Ceren, koja je ranije imala projekte i bila je delimično poznata, svoj pravi proboj duguje ovoj seriji.

Ceren Yilmaz objasnila zašto je nema u novim serijama

Foto Credits: Dizilah

Ceren Yilmaz imala je zaista veoma uspešno partnerstvo sa Alpom Navruzom u seriji Zumruduanka, koja je snimana u Kapadokiji i trajala je 26 epizoda. Yilmaz, koja je zakoračila u industriju 2013. godine, privukla je pažnju likom Hatice u TV seriji Filinta, a iskustvo je stekla sa likom Sule u seriji Deli Gonul. Slavu je okusila sa Zumruduankom.

Nakon ove serije, fanovi su bili prilično iznenađeni što glumica nije napravila nove korake u karijeri. Glumica, od koje se očekuje da nastavi projekte nakon tako važnog projekta, nije bila uključena ni u jedan projekat više od godinu dana.

Ceren Yilmaz, koja je prisustvovala događaju, gde je bilo reči o važnosti prvog scenarija i prvog filma, a koji je organizovan da ohrabri one koji vole bioskop, privukla je pažnju svojim promenjenim imidžom. Glumica, koja je svojom lepotom očarala fanove, dotakla se i po njoj najvećeg nedostatka u serijama.

Prema Ceren, najvažniji nedostatak u projektima se doživljava u scenariju. Dobar scenario je sve u produkciji, a oni koji to znaju jure za dobrim scenarijima. Yilmaz je izrazila svoje misli na sledeći način:

„Najveći problem u našoj industriji je scenario. Producenti, glumci, svi pate od problema sa scenarijem. Čak ni projekti veoma dobrih glumaca ne prate korak. Sve je to zbog scenarija. Mnogo je logičnije izaći iz određenog monopola i napraviti mesto novim ljudima.”.

Po svemu sudeći, dok se ne pojavi neki projekat čiji će je scenario privući, Ceren nećemo gledati u novim serijama.

NOVO - Sera Kutlubey napisala prvu knjigu

By: TV Exposed