Odloženo snimanje serije Savasci, stiže i novi glumac

Turska serija Savasci privlači dosta pažnje u poslednje vreme. Bivši glavni glumac Berk Oktay dugo je bio u raskoraku između tog projekta i serije Yasak Elma. Na kraju je ipak prešao u seriju Zabranjena jabuka. Serija je dobila novog glavnog protagonistu ali i nekoliko novih likova. Juče je potpisan ugovor sa još jednim glumcem kog ...

Odloženo snimanje serije Savasci, stiže i novi glumac

Turska serija Savasci privlači dosta pažnje u poslednje vreme.

Bivši glavni glumac Berk Oktay dugo je bio u raskoraku između tog projekta i serije Yasak Elma. Na kraju je ipak prešao u seriju Zabranjena jabuka. Serija je dobila novog glavnog protagonistu ali i nekoliko novih likova. Juče je potpisan ugovor sa još jednim glumcem kog ćemo gledati u novoj sezoni ove serije. U pitanju je Ediz Hun. Hun je već veteran turske glume. Ovaj osamdesetogodišnjak glumio je u 114 projekata u svojoj karijeri. Bez dileme brojka za svaki respekt.

Iskusni glumac će ipak sačekati sa upoznavanjem kolega na setu serije Savasci. Snimanje kadrova za novu sezonu koje je trebalo da otpočne do kraja godine je odloženo. Nova sezona serije Savasci će se snimati tek u januaru i narednim mesecima.

NOVO - Pauza u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz

By: TV Exposed