Yilmaz Erdogan se veoma uspešno vratio na TV ekrane!

Yilmaz Erdogan se vratio na televizijski ekran sa projektom TV serije pod nazivom Inci Taneleri | Biserna zrna.

Yilmaz Erdogan se veoma uspešno vratio na TV ekrane!

Foto Credits: Haberler

Bio je to poseban susret da se majstorski glumac pojavi pred publikom posle 20 godina sa projektom u kojem je napisao priču i igra glavnu ulogu.

Serija Inci Taneleri | Biserna zrna, koja je osvojila prvo mesto u svim grupama publike sa svojom prvom epizodom emitovanom u četvrtak, 25. januara, izazvala je ogromnu buru interakcija na društvenim mrežama.

Serija, koja je postigla dvocifrenu ocenu u grupi ABC1, takođe se približila dvocifrenoj u grupi AB.

Bio je veliki uspeh za seriju, koja je odlično počela u svim kategorijama, da od prve epizode ​​osvoji prvo mesto i ostavi svoje konkurente iza sebe.

Glumci o seriji

Yilmaz Erdogan, koji se vratio na ekran posle 20 godina sa TV serijom Inci Taneleri, izrazio je svoja osećanja sledećim rečima:

„Odjeci koji su se desili i pre početka serije i reakcija publike su veoma obećavajuće. Postojalo je nešto što sam oduvek želeo. A to je bilo da napišem priču koja liči na stvarni život. Inci Taneleri mi je dao ovu priliku. U seriji ima veoma tragičnih stvari, a ima i veoma smešnih. Baš kao i život…”.

Hazar Erguclu, koja igra lik Dilber, već je postala ime o kome se mnogo pričalo sa prvim objavljenim trejlerom. Paviljonski ples Hazar Erguclu takođe je impresionirao veoma široku publiku.

Učinkom ove snažne promocije serija je postigla dobru gledanost. Erguclu je izrazila svoja osećanja sledećim rečima:

„Da budem iskrena, nisam očekivala da će se o meni toliko pričati... Bila sam veoma srećna, svi smo bili veoma srećni zajedno. Nadam se da će naša serija izazvati iste reakcije koje je donela Dilber.”.

NOVO - Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje nastavlja da privlači pažnju gledalaca

By: TV Exposed