Evo kada počinje nova turska serija Tozluyaka (VIDEO)

Pomalo neočekivano stigle su vesti o početku još jedne letnje turske serije. Datum emitovanja serije Tozluyaka koju potpisuje NTC Medya, koja se sprema da dočeka publiku na ekranima Fox TV, najavljen je za ponedeljak, 27. jun.

Evo kada počinje nova turska serija Tozluyaka (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Ovom odlukom, nova serija Tozluyaka će se takmičiti sa takođe novom TV serijom Sevmek Zamani / Vreme za ljubav, koja će biti prikazana na ATV TV-u u ponedeljak uveče. Vreme za ljubav biće na ekranu sa svojom prvom epizodom 20. juna. S druge strane, Tozluyaka će sa svojom prvom epizodom biti pred publikom nedelju dana kasnije, 27. juna.

Da bi osetili da će to biti drugačija i brza serija sa svojim prvim uvodom, Tozluyaka se najavljuje sa pričama mladih ljudi iz dva različita sveta, prijateljstvima koja su razvili uprkos klasnoj razlici i ne gubeći nadu.

Ovu novu tursku TV seriju, čiji je scenario napisao Yekta Torun, a režirao Semih Bagci, producirali su Fatih Aksoy i Mehmet Yigit Alp.

Uloge u seriji tumače Emre Kinay, Dolunay Soysert, Tayanc Ayaydın, Nur Pazar, Nebil Sayin, Kadim Yasar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Calhan. Pored njih u seriji će se pojaviti Ulvi Kahyaoglu, Serra Pirinc, Cagla Simsek, Can Bartu Aslan, Durukan Celikkaya, Ogulcan Arman Uslu, Duygu Ozsen.

Dakle, nova turska TV serija Tozluyaka je na Fox TV-u sa svojom prvom epizodom u ponedeljak, 27. juna u 20:00. Tu je i video najava same serije.

NOVO - Melisa Asli Pamuk nakon odmora ponovo stiže na set

By: TV Exposed