Melisa Asli Pamuk nakon odmora ponovo stiže na set

Melisa Asli Pamuk, jedno od zapaženih imena prethodnog perioda, pojavila se pred svojim fanovima sa svojom najnovijom serijom Hayaller ve Hayatlar. Ova veoma popularna serija oprostila se od ekrana svojom 26. epizodom. Međutim, Melisa Asli Pamuk je dala radosnu vest da neće biti daleko od setova.

Melisa Asli Pamuk nakon odmora ponovo stiže na set

Foto Credits: IMDB

Melisa Asli Pamuk, koja je zakoračila u svet TV serija 2010. godine sa TV serijom Yer Gok Ask, a igrala je uloge u TV serijama kao što su Kurt Seyit ve Sura, Ulan Istanbul, Carpisma i Kirmizi Oda, bila je pred publikom sa najnovijom produkcijom pod nazivom Hayaller ve Hayatlar, koja je emitovana na Bein Connect-u i bila je veoma popularna kod publike. Melisa je glumila Setenay, jednog od glavnih likova serije. Kada je seriju zavolela publika, producentska kompanija i Bein Connect su dali dobre vesti o drugoj sezoni.

Međutim, šta god da se desilo, druga sezona serije je otkazana, a svi, uključujući i glumice, bili su iznenađeni ovakvom odlukom. Sada status serije nije poznat. Mnogi glumci sa ovog projekta su već dogovorili nove serije i filmove što dodatno komplikuje situaciju.

Melisa Asli Pamuk, jedna od glumica koja očigledno uopšte nije očekivala ovu odluku, na pitanje novinara na tu temu odgovorila je „Ne pitajte, ni ja ne znam. Uopšte nisam razumela... I mi čekamo jasan odgovor. Želim vam dobro, ne mogu ništa drugo da kažem.”.

Ubrzo nakon razočaranja izazvanog otkazivanjem druge sezone serije Hayaller ve Hayatlar, dobre vesti stigle su od Melise. Dajući dobre vesti o svom novom projektu, Melisa je rekla: „Odbrojavam dane za odmor, čak i ako je kratak. Posle praznika, započećemo bioskopski projekat koji i mene oduševljava.”.

Melisa Asli Pamuk nije dala nikakve informacije o svom novom projektu. Ipak, ovoga puta uspešna glumica će se pred svojim fanovima pojaviti filmom. Ostaje da sačekamo više informacija na ovu temu koja zanima sve fanove ove prelepe turske glumice.

Sudeći po Melisinom osmehu, odmor joj zaista prija.

NOVO - Ayca Aysin Turan potvrdila da ima novi projekat

By: TV Exposed