Komplimenti su se nizali na oproštajnoj večeri serije Yargi

Ekipa popularne TV serije Yargi / Presuda okupila se na oproštajnoj večeri. Nakon što su proteklih nedelja završili snimanje prve sezone, tim serije Yargi se sastao na večeri da pogleda finale sezone emitovano u nedelju uveče.

Komplimenti su se nizali na oproštajnoj večeri serije Yargi

Foto Credits: Dizilah

Večera ekipe serije Yargi / Presuda, koja je zajedno odgledala 34. epizodu, koja je bila i poslednja u prvoj sezoni, bila je poprište prijatnih trenutaka. Proslavljajući uspešnu sezonu tokom cele noći, tim je zajedno proveo zabavno veče.

Ekipa serije Yargi je poručila da će i drugu sezonu ovog projekta nastaviti istom snagom i da će se potruditi da opravdaju poverenje. Glumci i tehnički tim imali su radosne trenutke zajedno tokom cele sezone koja je bila zaista popularna i rado gledana.

Huseyin Avni Danyal je podvukao da su uradili maestralan posao kada je reč o seriji. Kaan Urgandcioglu je, s druge strane, video Danyala kao „Turskog Džeka Nikolsona“. Zaista lepi komplimenti za kolegu, koji u seriji Presuda glumi oca njegovog lika.

Huseyin Avni Danyal pohvalio je svoje prijatelje i kolege u ovoj seriji. Ovaj sjajni glumac, koji je radio na mnogim TV serijama i ima veliko iskustvo, skrenuo je pažnju sledećim rečima: „Radio sam sa timom koji mnogo razmišlja šta treba da radi. I oni to rade prilično dobro. Mislim da su neverovatni.".

NOVO - Neslihan Atagul i Tuba Unsal velike rivalke u seriji Gecenin Ucunda!

By: TV Exposed