Dobar rejting serije Sandik Kokusu | Miris škrinje

Bilo je važnih događaja u 16. epizodi TV serije Sandik Kokusu | Miris škrinje.

Dobar rejting serije Sandik Kokusu | Miris škrinje

Foto Credits: RiriNano

Serija Sandik Kokusu, jedna od efektnih priča ove sezone, nastavlja da impresionira svojom natprosečnom gledanošću.

Popularna serija Show TV-a Sandik Kokusu | Miris škrinje, u produkciji O3 Media, još jednom je sinoć svojom epizodom zadržala publiku prikovanu za ekran.

Priznanje Karsu ostavilo je traga na uzbudljivoj epizodi u kojoj je Karsu prevarila Atilu. Karsu se naljutila nakon Irmakovih reči o Atili i rekla Irmaku da ju je Adnan prevario.

Već je kuriozitet šta će Irmak uraditi koja je u velikom šoku. Takođe treba reći da je rejting serije i dalje dobar.

Iznenadjena publika

Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje, koja je postigla veoma dobru gledanost u kategoriji ABC1, uspela je da privuče gledaoce na ekran i u total kategoriji i u AB kategoriji i postigne natprosečne ocene. Treba napomenuti da je serija završila dan na drugom mestu u kategoriji ABC1, na petom mestu u AB grupi i četvrtom u total kategoriji.

Serija, o kojoj se naveliko pričalo na društvenim mrežama, bila je na TT listi 1 sat i 30 minuta uz hashtag #SandikKokusu.

Najvažnije kritike serije na društvenim mrežama su da je priča sada puna kontradiktornosti. Publika, koja je kritikovala da su scenaristi odnos Atile i Karsua doveli u ćorsokak, bila je prilično iznenađena zbližavanjem Hasana i Filiz.

NOVO - Neslihan Atagul i dalje uživa u popularnosti zbog serije Kara Sevda

By: TV Exposed