Deniz Cakir pokazala humanu stranu

Glumica Deniz Cakir našla se nedavno u centru pažnje u vezi nekoliko navodnih skandala. Obe priče koje glumicu dovode u negativan kontekst navodno su se desile na setu serije Masumiyet. Produkcija je na kraju demantovala sve te po njima lažne price i poručila da Cakir nije uradila ništa od toga. Podsećamo, Deniz je navodno isterala ...

Deniz Cakir pokazala humanu stranu

Glumica Deniz Cakir našla se nedavno u centru pažnje u vezi nekoliko navodnih skandala.

Obe priče koje glumicu dovode u negativan kontekst navodno su se desile na setu serije Masumiyet. Produkcija je na kraju demantovala sve te po njima lažne price i poručila da Cakir nije uradila ništa od toga. Podsećamo, Deniz je navodno isterala dvoje mladih glumaca iz njihovog karavana jer joj se njih više dopao, a nakon toga se navodno sukobila sa asistentom kostimografa. Glumica je takođe za obe ove priče rekla da nemaju veze sa istinom.

Turska štampa je prenela priču i o humanom potezu ove glumice. Deniz Cakir nije želela da podnese prijavu protiv medicinske sestre koja je ukrala njen elektirčni bicikl. Kako je objasnila medicinska sestra koja radi u jednoj od klinika, prevoz joj je bio neophodan jer je želela da obiđe sve pacijente koji su zaključani u kući zbog pandemije.

NOVO - Demet Ozdemir i Oguzhan Koc privlače sve više pažnje

By: TV Exposed