Turska serija Sen Cal Kapimi – Borba za svaku novu epizodu

Niska gledanost epizode 30 serije Sen Cal Kapimi zabrinula je ljude iz produkcije ali i fanove. U svetu turskih serija se zna, niska gledanost direktno ugrožava budućnost projekta. Na radost fanova, situacija se popravila u epizodi koja je emitovana u prošlu subotu. Epizoda 31 serije Sen Cal Kapimi je imala znatno bolji udeo u gledanosti, ...

Turska serija Sen Cal Kapimi – Borba za svaku novu epizodu

Niska gledanost epizode 30 serije Sen Cal Kapimi zabrinula je ljude iz produkcije ali i fanove.

U svetu turskih serija se zna, niska gledanost direktno ugrožava budućnost projekta. Na radost fanova, situacija se popravila u epizodi koja je emitovana u prošlu subotu. Epizoda 31 serije Sen Cal Kapimi je imala znatno bolji udeo u gledanosti, tj. rejting što je donekle popravilo situaciju. Naravno, ovi rezultati donekle ohrabruju da će gledaoci imati priliku da vide još koju novu epizodu. Međutim, jasno je da Fox TV mora uskoro da napravi finale ove serije.

Razloga za to ima više, a jedan od glavnih je i termin emitovanja. Slobodan termin trenutno je sredom uveče, ali ne još dugo. Već naredne srede, 24. februara počinje nova serija pod nazivom Masumiyet / Nevinost. Potrebno je da se napravi i prostor za novu sezonu serije Savasci. Imajući ovo u vidu, neka od trenutnih serija koje se emituju na Fox TV-u će morati da imaju finale u narednom periodu. To će vrlo verovatno biti serija Sen Cal Kapimi. Zvaničnih informacija o kraju serije još uvek nema. Do tada borba za gledanost i svaku novu epizodu i dalje traje.

NOVO - Mert Ocal – Turkinje su lepše!

By: TV Exposed