Najbolje turske istorijske serije (ANKETA)

Izbor najbolje turske istorijske serije je veoma težak. Zbog toga smo taj odabir prepustili vama, tj. napravili posebnu anketu u kojoj možete ako to želite dati svoj glas. Naravno, svaki komentar zbog čega ste se odlučili za baš tu seriju je dobrodošao.

Najbolje turske istorijske serije (ANKETA)

Foto Credits: WLEXT

Dugi niz godina turske istorijske serije privlače dosta pažnje. Gotovo da ne prođe sezona u kojoj ne gledamo još neku novu seriju koja nam donese priču vezanu za neki od važnih istorijskih perioda. Svako ceni druge vrednosti i ima pravo na svoj izbor. Zbog toga smo vama prepustili da svojim glasovima izaberete najbolju istorijsku tursku seriju po vašem mišljenju. U konkurenciji su se našle serije Sulejman Veličanstveni, Uyanis Buyuk Selcuklu / Buđenje velikih Seldžuka, Yunus Emre, Dirilis: Ertugrul, Kurulus Osman, Ottoman: Rising, Payitaht Abdulhamid. Pored njih tu su i serije Ya Istiklala Ya Olum, Muhtesem Yuzyil: Kosem i Vatamin Sensin. Ukoliko smatrate da neka druga serija zaslužuje mesto u ovoj anketi možete nam to napisati u komentarima ispod ove objave.

Da bi glasali za vašu omiljenu i po vama najbolju tursku istorijsku seriju kliknite na NAJBOLJE TURSKE ISTORIJSKE SERIJE i zatim skrolajte stranicu skroz dole do tkzv. Voting Polla. Tu možete glasati za seriju po izboru ali i videti trenutne rezultate. Za sada imamo oko 200 glasova i svima vama koji ste glasali se zahvaljujemo.

NOVO - Najpopularnije turske javne ličnosti u medijima prethodne nedelje

 By: Milt-TV Exposed