Najpopularnije turske javne ličnosti u medijima prethodne nedelje

Objavljena je lista najpopularnijih turskih javnih ličnosti u medijima u toku prethodne nedelje. Lista obuhvata internet i štampana izdanja medija u Turskoj.

Najpopularnije turske javne ličnosti u medijima prethodne nedelje

Foto Credits: Listal

Na vrhu, možda malo iznenađenje. Najveću pažnju medija u toku prethodnih sedam dana je privukla Beren Saat. Prati je Hulya Avsar koja se žestoko pobunila zbog kraja serije Masumiyet / Nevinost. Avsar je imala raspravu sa produkcijom gde im je rekla da ona nije glumica za projekat od samo 13 epizoda. Ti razgovori nisu imali značajniji efekat, pa će serija ipak biti završena.

Na trećem i četvrtom mestu je novi ljubavni par među turskim glumcima. Treća na listi je Hande Ercel, a četvrto mesto pripalo je njenom momku u privatnom životu Keremu Bursinu. Dugo se pričalo i pisalo o njihovoj vezi a prve zvanične potvrde smo dobili tek po njihovom povratku sa zajedničkog odmora na Maldivima.

Na petoj poziciji je Pinar Altug. Na šestom mestu našla se Demet Ozdemir, koja se oprostila od gledalaca u ovoj sezoni završetkom serije Dogdugun Ev Kaderindir. Sedmo mesto zauzeo je Burak Sergen kog ćemo gledati u novoj epizodi serije Sadakatsiz, iako još uvek boravi u bolnici. Na osmom mestu je Tuba Buyukustun, koja je takođe završila svoje pojavljvivanje u ovoj sezoni turskih serija.

Deveto mesto pripalo je Deniz Cakir a deseti je Engin Akyurek.

NOVO - Sve izvesnije ozbiljne promene u seriji Masumlar Apartmani

 By: Milt-TV Exposed