Menadžer Buce Buse Kahraman najavio pravnu zaštitu glumice zbog komentara oko serije Yali Capkini!

Buce Buse Kahraman, koji igra lik Pelin u TV seriji Yali Capkini, svedoči jednoj od loših strana društvenih medija u mladosti.

Menadžer Buce Buse Kahraman najavio pravnu zaštitu glumice zbog komentara oko serije Yali Capkini!

Foto Credits: NTV

Glumica, koja igra važnu ulogu u ovoj snažnoj priči sa likom Pelin, predmet je žestokih komentara publike na društvenim mrežama. Ne samo na lik Pelina u priči, već i na samu glumicu, reaguje publika oštrim rečima.

Buce Buse Kahraman doživljava sličnu kampanju linča koju je doživela Ezgi Senler tokom serije Cati Kati Ask. Senler je reagovala na ovu situaciju na svom tviter nalogu i rekla: „Stvarno, odlučite se! To je sramota, to je greh. Volela bih da se posvetite drugim stvarima koje biste želeli da stavite u seriju. Lik je upravo takav. Devojka igra ono što je napisano, znate! Lik! Tako sam ljuta danas!”.

Oštra izjava menadžera

Mlada glumica Buce Buse Kahraman kaže da prikazuje scenario onako kako zvuči i da nije mnogo impresionirana reakcijama, a njen menadžer Cem Tatlitug misli da je ta oštra reakcija atentat na reputaciju.

Izjava Cema Tatlituga da je glumica optužena za "ljubavnicu" i da je povređena bila je sledeća:

„Prvi put osećam potrebu da dam izjavu u vezi sa ovom kampanjom klevetanja i linča protiv naše cenjene glumice Buce Buse Kahraman. Glumica koju pokušavaju linčuju je mlada žena, samo pokušava da odigra scenario koji joj je dat na najbolji mogući način... Da li oni koji pokušavaju da linčuju znaju da je Buce Buse Kahraman diplomac Univerziteta Izmir Dokuz Eylul, Fakulteta likovnih umetnosti, odsek gluma? Neću se vraćati predaleko, znaju li oni u kojoj je prethodnoj seriji bila? Međutim, želim da se zna da ćemo od sada voditi sve vrste pravnih bitaka protiv onih koji to čine kao „gospodarice!“ i koriste ružne izjave o njoj.”.

NOVO - Scenaristkinja Sema Ergenekon i serija Yargi ponovo zbunjuju gledaoce

By: TV Exposed