Tri nove nagrade za seriju Destan / Legenda

U produkciji Bozdag Filma, TV serija Destan / Legenda, koja je svojom prvom sezonom na ATV ekranu privukla veliku pažnju publike i predstavlja novi fenomen ekrana, krunisala je uspeh sa tri nagrade. Tačnije, sa tri nova priznanja vezana za ovaj projekat.

Tri nove nagrade za seriju Destan / Legenda

Foto Credits: IMDB

Tri nagrade dodeljene su glumcima TV serije Destan / Legenda, koja nastavlja svoj put na televizijskim ekranima u vrhu rejtinga i društvenih mreža. Nakon male krize tokom trajanja meseca Ramazana ali boljih vremenskih uslova koji generalno utiču na rejting serija, situacija sa gledanošću se polako popravlja.

Svi se nadaju da će serija nastaviti svoj uspešan put i u novoj sezoni. Do tada, priznanja i nagrade glumcima ove serije samo pristižu.

Na dodeli nagrada Face To Fest, koju je ove godine po drugi put održao Kocaeli univerzitetski liderski klub, jedan od glavnih glumaca televizijske serije Destan / Legenda, sjajni Edip Tepeli koji glumi Batugu u ovom projektu, dobio je nagradu za najboljeg glumca godine, a Deniz Barut je pripala nagrada za najbolju žensku glumicu godine.

Na 7. Turskoj omladinskoj dodeli, na kojoj su određena najbolja imena iz različitih sektora u Turskoj, glumac Burak Tozkoparan dobio je nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu.

Zaista lepa priznanja za ovu seriju i glumce i potvrda dobrog i zapaženog rada.

NOVO - Oktay Kaynarca otkrio ime nove serije i gde će sve biti snimana

By: TV Exposed